Moduli

Najbitniji alati unutar Legalistik aplikacije
11
modul

Kontrolna ploča

Sve bitne informacije na jednom mjestu, nadolazeći sastanci i zadaci, statistika faktura i sve zadnje promjene nastale u sistemu.

Kreirajte moderno radno mjesto, pristupite svim bitnim informacijama na jednom mjestu sa bilo koje lokacije

modul

Kalendar

Nikad više ne propustite rokove. Kalendar sa dnevnim, sedmičnim i mjesečnim prikazom. Brzo dodajte novi zadatak, pregledajte nadolazeće, podsjetite se prošlih. Zadaci i podsjetnici se mogu odmah povezati sa predmetima.

11
11
modul

Predmeti

Upravljajte predmetima sa jednog mjesta. Veze prema svim saradnicima, strankama, sudijama, zadacima, fakturama, dokumentima i svim podacima vezanih za predmet. Automatsko osvježavanje podataka iz suda i sve istorijske promjene na jednom mjestu.

modul

Pravosudje.ba i Portal.sud.rs

Unutar Legalistik aplikacije omogućen je pristup podacima sa Pravosudje.ba i Portal.sud.rs (servisi za pristup predmetima putem interneta). Povežite jednostavno predmet pomoću BSP (oznaka sudskog predmeta) i JPK (jedinstveni pristupni kod) na Pravosudje.ba ili broja predmeta i suda na Portal.sud.rs . Nakon toga, automatski će vam se ažurirati svi podaci sa navedenih portala vezani za taj predmet.

 
11
11
modul

Zadaci

Zadaci vezani za svaki predmet vam daju mogućnost efikasnog planiranja za svakog saradnika. Unesite zadatke za sebe i saradnike, povežite sa predmetom i preuzmite potpunu kontrolu nad obavezama.

alati

Fakture

Jednostavno generišite i pratite naplatu svih faktura vezanih za predmete. Dodajte svoj logo i štampajte ih direktno iz aplikacije, sa svim stavkama jasno vidljivim strankama.

11
11
modul

Dokumenti

Upravljajte dokumentima na jednostavan način. Bilo da su dokumenti na Legalistik serveru, ili na vašem Google drive-u, dodajte, generišite, mijenjajte i dijelite dokumentaciju u par klikova. Koristite šablone i ubrzajte rad na generisanju novih dokumenata.

alati

Integrisani alati za uređivanje dokumenata (Word i Excel)

Nema potrebe da izlazite iz Legalistik aplikacije kako bi napravili novi dokument ili uredili postojeći. Integrisani Word i Excel alati vam omogućuju da sve izmjene na dokumentima radite i na računaru bez instaliranih Word i Excel aplikacija.

 
11
11
alati

Web pristup za klijente

Ne gubite vrijeme na informisanje klijenta o statusu predmeta. Omogućite mu uvid u osnovne informacije i  status njegovih predmeta u svakom trenutku pomoću web pristupa. 

modul

Izvještaji

Želite svako jutro na email primiti listu zadataka za taj dan, ili želite petkom odštampati sve obaveze za sledeću sedmicu? Onda će vam se svidjeti alat Izvještaji gdje ćete moći generisati periodične izvještaje po vašim željama.

 
11
11
modul

Mobilna aplikacija

Sa mobilnom aplikacijom, advokati mogu raditi na svojim predmetima sa bilo kojeg mjesta, bez da budu vezani za određenu lokaciju ili uređaj. Raspolažite informacijama dok idete na posao, dok ste na sastanku sa klijentom ili na sudu.

 
Usluge

Izrada web prezentacija

U današnjem digitalnom dobu, posjedovanje i profesionalan dizajn web stranice je od suštinskog značaja za svako poslovanje, uključujući i advokate. Vaša web stranica je online prisutnost vaše kancelarije i to je prvi utisak koji će vam pomoći da uspostavite kredibilitet, privučete i informišete nove klijente i izdvojite se od konkurencije. 

11