Koliko košta Legalistik aplikacija?

* Oba paketa – Start paket i Pro paket – nude vam mogućnost da, bez ikakvih troškova, u prvih 30 dana u potpunosti testirate sve module i iskusite prednosti digitalizacije vaše advokatske kancelarije.  Nakon 30 dana, ukoliko se ne odlučite za Pro paket, automatski prelazite na besplatni Start paket

Osnovni

€0

 

PRO

30 30

mjesečno

Moduli
Saradnici

Jednostavno upravljajte timom dodavanjem saradnika i njihovih privilegija, čime se stvara efikasna platforma za zajedničko deljenje predmeta, dokumenta, informacija i zadatka.

+
Kontrolna ploča

Sve bitne informacije na jednom mjestu, nadolazeći sastanci i zadaci, statistika faktura i sve zadnje promjene nastale u sistemu.

Kalendar

Držite se rokova i upravljajte svojim rasporedom s lakoćom. Planirajte svoje vrijeme uz dvosmjernu sinhronizaciju sa vašim Google kalendarom

Zadaci

Praćenje i izvršavanje zadataka je jednostavno: dodajte zadatke, postavite rokove i pridružite ih odgovarajućim predmetima ili klijentima kako biste poboljšali organizaciju rada i optimizovali produktivnost tima

Predmeti

Dodajte bilješke, povežite kontakte i povežite fakture s odgovarajućim predmetima

Klijenti

Poboljšajte upravljanje klijentima uz pomoć Legalistika, gde možete dodavati, ažurirati i pratiti podatke, izdavati fakture te lako dodavati i upravljati predmetima i zadacima za svakog klijenta.

Fakture

Bez napora kreirajte fakture uz pomoć šablona i šaljite ih putem e-pošte ili portala za klijente

Dokumenti

10GB za sigurno skladištenje dokumenata, sa posebnim alatima za upravljanje dokumentima.

Izvještaji

Prilagodite svoje izvještaje prema vlastitim potrebama. Bilo da želite svakodnevno primati listu zadataka putem emaila ili petkom pregledavati obaveze za narednu sedmicu, olakšajte svoje upravljanje zadacima uz personalizovane periodične izvještaje

Integrisani alati za uređivanje dokumenata (Word i Excel)

Nema potrebe da izlazite iz Legalistik aplikacije kako bi napravili novi dokument ili uredili postojeći. Integrisani Word i Excel alati vam omogućuju da sve izmjene na dokumentima radite i na računaru bez instaliranih Word i Excel aplikacija.

Šabloni i generisanje dokumenata

Kreirajte dokumente koristeći šablone koji automatski popunjavaju polja, pružajući neophodne informacije o predmetu i olakšavaju proces generisanja dokumenata.

Prilagođena polja

Kreirajte neograničen broj prilagođenih polja da sačuvate onu vrstu podataka koje vi želite.

Obavještenja u realnom vremenu

Primajte upozorenja u realnom vremenu za svoje poslovanje. Pratite predmete, zadatke i sve što se dešava u vašoj kancelariji..

Web pristup za klijente

Siguran pristup portalu za dijeljenje faktura, dokumenata, statusa i poruka sa vašim klijentom

Sinhronizacija sa sudovima

Povežite predmete sa pravosudje.ba i portal.sud.rs, sinhronizujte sve podatke sa vašim predmetom i budite obavješteni o svim promjenama sa navedenih portala uz automatsko dodavanje ročišta u kalendar

Mobilna aplikacija

Putem naše mobilne aplikacije možete pratiti predmete, zadatke, pristupiti dokumentima i pratiti rad vaše kancelarije u realnom vremenu.

Migracija podataka

Osigurajte jednostavan prelazak na Legalistik platformu uz pomoć naše podrške pri uvozu podataka iz vašeg trenutnog softvera

Obuka

Legalistik pruža sveobuhvatnu obuku kako bi korisnici stekli znanje o optimalnom korišćenju softvera.

Probni period

Probajte Legalistik besplatno. Tokom probnog perioda, imate priliku iskusiti sve prednosti Legalistika, upoznati se s funkcionalnostima i uvjeriti se kako vam Legalistik može olakšati svakodnevno upravljanje advokatskom kancelarijom

*30 dana PRO *30 dana PRO
 

Registruj se
Želite više informacija o popustima koje nudimo ili o mogućnosti instalacije Legalistika na vaše servere. Popunite formular ispod kako biste zatražili informacije i ponudu baš za vašu kancelariju. Radujemo se što ćemo vam pomoći da unaprijedite rad svoje advokatske kancelarije.

  Šta kažu advokati?

  • Legalistik koristim nekoliko mjeseci i već je transformisao način na koji upravljam svojim predmetima. Jednostavnost organizacije dokumenata, upravljanje obavezama i olakšano fakturisanje učinili su moju kancelariju efikasnijom i profesionalnijom.

  • Unutar advokatske kancelarije, važno mi je imati kontrolu nad svakim slučajem. Legalistik mi je omogućio centralizirano upravljanje predmetima i dokumentima, efikasno praćenje rokova i pružanje bolje usluge klijentima. Investicija koja se svakako isplati.

  • Legalistik je postao nezamjenjiv dio mog tima i koristim ga kako bih optimizovao procese unutar kancelarije. Zajednički rad sa saradnicima na predmetima, kalendar obaveza, periodični izvještaji i  mogućnost da pristupim podacima sa bilo koje lokacije čine moj rad efikasnijim i bržim.

  • Kao advokatica koja se bavi domaćim i stranim kljentima, svaki detalj je važan. Legalistik mi omogućava precizno vođenje evidencija o svakom slučaju, pristup dokumentima u pokretu, jednostavno i usklađeno praćenje kalendara ročišta sa drugim obavezama i brzu komunikaciju sa klijentima.

  • Nakon detaljne analize dostupnih programskih paketa za advokate, odlučili smo se za implementaciju Legalistik-a, čime smo dobili nezamenjiv alat za vođenje celokupne kancelarije. Omogućava nam da lako pratimo rokove, organizujemo dokaze i komuniciramo sa klijentima.

  • “Vođenje advokatske kancelarije sa više advokata može biti dosta izazovno. Legalistik nam je omogućio bolju organizaciju, brzu razmjenu informacija i efikasno upravljanje velikim brojem predmeta što ostavlja pozitivan utisak na naše klijente.”